Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


  0 0
 • 12/11/17--09:21: De către: judex
 • Da, 2018 aduce o tema imposibil de deturnat. Liderul PMP a dat din nou dovada de viziune politica, profitand din plin de miopia gargaraGIOilor care conduc partidele concurente si de lipsa de fler politic a iepurasilor de carton lansati ca false tinte pentru un electorat/!lideri polutici despre care Brucan a prezis vor fi arondat(i) o lunga perioada A3. Proiectul GIO-USL2012 avea scris cu litere mari, ca sa ia ochii, titlul “Josbasescu!”, in timp ce cu litere estompate si mici de tot se descifra, camuflat in fundal, “Josnabucco!” Ca raspuns, Barroso a aruncat buzduganul. Multi cred ca democratia te fereste de greseli...Complet fals! Democratia doar asigura fiecarui electorat rasplata potrivita alegerilor pe care le face. Nimic mai mult, dar nici nu-i putin. Totusi, cei care aleg sa-si distruga viitorul nu vor putea nicicand fi impiedicati de mecanismul democratic.

  0 0
 • 12/11/17--10:22: De către: parea lui
 • la nivelul acesta al dilemei, parerea ta chiar ca nu conteaza.

  0 0
 • 12/11/17--10:51: De către: kinn
 • E o naivitate sa crezi ca tot ce lipseste este "o voce de nesuprimat" care sa denunte problemele. Ca si cum tot ce trebuie sa faci ca sa indrepti raul este sa il numesti. Ca si cum tot ce s-a votat s-a votat din nestiinta. Exista si au existat mereu voci clare care au spus binele. Nu voci ne-au lipsit. Oamenii au votat cum au votat asa din prostie, sau cu intentie, dar in nici un caz pentru ca n-ar fi fost avertizati.

  0 0
 • 12/11/17--10:54: De către: kinn
 • Poporul sta in bezna nepriceperii, nu in bezna nestiintei. Degeaba arati, daca interlocutorul nu pricepe.

  0 0
 • 12/11/17--10:59: De către: kinn
 • Tot cu o Romanie monarhica, sub acelasi rege, s-a instalat comunismul. Regele n-ar fi fost Superman. E doar o alta faza a iubirii romanesti de un Tatuca atotputernic. Azi, ne imaginam cum Tatuca ar fi fost Regele. Nimeni nu poate reforma un popor de unul singur.

  0 0
 • 12/11/17--11:50: De către: U.T.
 • Și-au avut mână foarte bună țărăniștii: informator de Securitate care se caza în deplasări lângă camera purtătoarei lui de cuvânt, o oarecare G. Firea! Păcat că nu mai există țărăniști, să le mulțumim! Ori pote tocmai de aceea, datorită flerului lor ieșit din comun ...

  0 0
 • 12/11/17--15:52: De către: Liviu
 • 1. Autorul face o analiza plecind de la premize corecte si, foarte probabil, concluzia este corecta. 2. Regele ar fi fost ca un transplant, imediat respins de corp, asa-zisul popor. 3. Sa nu uitam, in 1990, Iliescu a cistigat cu +85 % - daca exista si regele in peisaj, probabil Iliescu depasea 95 %. 4. Romania, atunci si acum, nu de rege are nevoie, ci de mentalitati sanatoase si de elite cu caracter, oameni de stat - si e nevoie de citeva mii...

  0 0
 • 12/11/17--16:19: De către: Ventidius
 • Cand scrii comentarii tarziu in noapte se mai intampla sa iti iasa si cu cratima. Am observat si eu imediat dupa, dar mi-a fost lene sa adaug o erata. Oricum, reactia ultragiata a unui jandarm al corectitudinii ortografice care scrie "ar fie bine" e intotdeauna amuzanta. De unde si pana unde implica restaurarea monarhiei aparitia unei noi clase politice? Nici macar instaurarea monarhiei nu a implicat asa ceva, s-a descurcat si Carol I cu ce a avut la indemana, chiar daca influenta lui era incomparabila cu cea pe care ar fi putut sa o exercite vreodata Mihai. Nu o fi Chile tara europeana si o avea alta istorie decat Romania, dar are in mod sigur incomparabil mai multe in comun cu Spania, cu istoria si civilizatia ei, decat ar putea avea tara noastra, cu toata latinitatea ei. Impart limba, cultura si civilizatia, religia si au facut parte timp de trei secole din acelasi stat. Ambele tari au fost la un pas de a deveni comuniste si in ambele cursul istoriei a fost intors de o rezistenta interna care a impus in mod violent o dictatura represiva anticomunista. In ambele tari regimul dictatorial a renuntat la putere fara o rasturnare violenta. Deci destule puncte in comun pentru o comparatie relevanta, care lipsesc insa in cazul comparatiei tale. Care ar fi fost poate potrivita in cazul in care rezistenta din munti ar fi fost incununata de succes si ar fi impus un regim dictatorial anticomunist, care la randul sau ar fi cedat puterea, la un moment dat, regelui Mihai. Ceea ce evident ca nu s-a intamplat. Dupa 45 de ani de inginerie sociala comunista, monarhia nu putea conlucra decat cu o clasa politica emanata de acest regim, adica formata in majoritate din fosti comunisti, securisti si colaboratori. Alta clasa politica nu avea de unde sa apara.

  0 0
 • 12/12/17--00:03: De către: WB
 • Va recomand tuturor cartea : PLINIO CORREA DE OLIVEIRA - REVOLUTIE SI CONTRAREVOLUTIE ED.TRADITIE, AN.1995, TRAD.EUGENIA ADAMS-MURESANU, PAG.192 Doamne ajuta

  0 0
 • 12/12/17--01:49: De către: KissElev
 • Va dau eu exemple ca "Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” sau Regimentul de Gardă „Mihai Viteazul” care sunt niste adevarate institutii ale statului MODERN roman, care-si trimit membrii si elevii pe Soseaua Pavel Dimitrievici Kisseleff de cate ori au ocazia ca sa defileze pe sub Arcul de Triumf aflat acolo - doar pe Soseaua generalului rus, de la un cap la altul al ei, si numai pe acolo, ci nu pe alte Bulevarde adiacente eventual, prin fata Ambasadei Ruse si Sediului Central al PSD. Daca Arcul de Triumf n-ar fi a lui Kiseleff - care printre altele n-are nimic in comun cu Romania in general ori cu statul modern european ROMANIA - cu siguranta, in mod logic ar fi situat pe alta SOSEA! Am stabilit deci unde se afla Arcul de Triumf al ortodoscsilor romani cu Bisericile si mintile pline de fum si ceata - dupa dupa cum obs si CG Jung - aflati intr-o continua confuzie cvasitotala cu privire la propria identitate in primul rand, afirmand ca nu sunt rusi ori slavi la baza. Acum, va intreb ce legatura exista intre Mileniu3, NATO-UE, Romania stat MODERN european, democratic si multiplu membru, si ...MI HAI VI TEAZ-UL? (care printre altele n-avea de unde sa aiba si o constiinta nationala, iar pe rumini i-a legat de pamint cand lupta cot la cot cu niste slavi de sud pentru a realiza UNIREA) Urmasul sau, Mare Voievod de Alba Iulia o vreme, si-a facut totusi datoria, spre deosebire de altii, a facut exact ce trebuie, cand a trebuit, salvand pe foarte multi de la pieire si nefiinta, iar cand s-a lasat folosit a facut-o pentru ROMANIA.

  0 0
 • 12/12/17--01:58: De către: Ela
 • Surprinzator, original, jenant de realist...Foarte bun text! Desigur, e greu de acceptat ideea ca, nici macar Regele n-ar fi putut impiedica degradarea societatii romanesti, erodarea valorilor sau, pur si simplu, delapidarea tarii noastre, dar este necesar sa intelegem ca scenariul prezentat aici, cash, nu este de loc SF! Numai asa vom reusi sa atacam problema la sursa ei, si astfel sa incetam sa ne amagim cu povesti victimizante, despre soarta necrutatoare si vesnica autoflagelare... Nimic nu este intamplator, si nici degeaba! Istoria ar trebui folosita ca o oglinda retrovizoare, pe care o consulti, din cand in cand, ca sa avansezi bine si in securitate, pentru ca, daca stai cu ochii (inlacrimati!) in ea, nu mai vezi drumul, cu obstacolele sau gropile, absolut reale, prezente si...potential mortale! Orice om, si romanul nu face exceptie, invata numai din greseli! Problema noastra majora este ca, nerecunoscandu-ne greselile, nu apucam sa mai invatam ceva..."destinul" ne-a devenit repetitiv... Ce-i de facut? Curatenie!

  0 0
 • 12/12/17--05:49: De către: Ronald
 • In realitatea cruda a acestei "tari" NU prea exista haina ideologica. Pana si sutana este in cadere libera... cu tot cu umerase. In fapt, ceea ce conteaza pt p*lime (de oricare nivel) se poate rezuma astfel: spoiala... sau (c)academic spus, aparenta. Care, impreuna cu / ca efect al autosuficientei implementata cu sarg in "invatamant" dau "dimensiunea" unui "popor" reprezentat perfect de infractori care-si dau ochii peste cap ba "evocand" pe "majestatea-sa" si/sau "condamnand" comu'ismul. Din pix/gura. Recte, aparent.

  0 0
 • 12/12/17--07:49: De către: KissElev
 • Va dau eu exemple ca “Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” sau Regimentul de Gardă „Mihai Viteazul” care sunt niste adevarate institutii ale statului MODERN roman, care-si trimit membrii si elevii pe Soseaua Pavel Dimitrievici Kisseleff de cate ori au ocazia ca sa defileze pe sub Arcul de Triumf aflat acolo – doar pe Soseaua generalului rus, de la un cap la altul al ei, si numai pe acolo, ci nu pe alte Bulevarde adiacente eventual, prin fata Ambasadei Ruse si Sediului Central al PSD. Daca Arcul de Triumf n-ar fi a lui Kiseleff – care printre altele n-are nimic in comun cu Romania in general ori cu statul modern european ROMANIA – cu siguranta, in mod logic ar fi situat pe alta SOSEA! BUN, am stabilit unde se afla Arcul de Triumf al ortodoscsilor romani cu Bisericile si mintile pline de fum si ceatza – dupa cum observa si CG Jung – aflati intr-o continua confuzie cvasitotala cu privire la propria identitate in primul rand, afirmand ca NU sunt rusi ori slavi la baza. Acum, va intreb ce legatura exista intre Mileniu3, NATO-UE, Romania stat MODERN european, democratic si multiplu membru, si …MI HAI VI TEAZ-UL? (care printre altele n-avea de unde sa aiba si o constiinta nationala, iar pe rumini i-a legat de pamint cand lupta cot la cot cu niste slavi de sud pentru UNIRE) Urmasul sau, Mare Voievod de Alba Iulia o vreme, si-a facut totusi datoria, spre deosebire de altii, a facut exact ce trebuie, cand a trebuit, salvand pe foarte multi de la pieire si nefiinta, iar cand s-a lasat folosit a facut-o pentru ROMANIA. https://www.youtube.com/watch?v=Pu94mWlgzMY

  0 0
 • 12/12/17--08:11: De către: judex
 • Iata o intrebare voit gresita, care urmareste deturnarea discutiei: cine ar putea nega legatura dintre Duda si Curtea (facuta) Margaretei?

  0 0
 • 12/12/17--08:22: De către: judex
 • Speranta ar fi ca multi oameni au votat cum au votat pentru ca au fost inselati de "sirenele" PSD. As adauga, deci, la prostie si interes, naivitatea. Poate ca la parlamentarele trecute 1) naivii au fost suficient de multi si 2) poate ca o buna parte dintre naivi nu se intrepatrund complet du multimea prostilor si nici cu putinatatea interesatilor.